ACHTERGROND EN MISSIE

“Boerske Boerse broodjes enzo”

Is opgericht in 2009 door chefkoks Dennis van Deutekom en Shahram Olyaie met de missie om in een gezellige omgeving de hele dag ambachtelijke, vers bereide maaltijden te bieden voor een eerlijke prijs. “We laten graag zien dat wat we doen goed is” aldus een van de oprichters, “daarom hebben al onze Boerske filialen ook een open keuken. Onze medewerkers weten wat goed eten is en hebben de beste ingrediënten tot hun beschikking om dit vers te bereiden. En dat proef je! Zo worden onze broodjes bijvoorbeeld de hele dag door vers afgebakken. Dat smaakt niet alleen lekkerder, maar geeft ook meteen een goede en gezellige sfeer in de zaak.”

Boerske is “No Nonsense”:

voor elk wat wils, altijd goed en vers en voor een hele goede prijs. Boerske is Hollands, fris, vers, eerlijk en gezellig. Nuchtere boerse (h)eerlijkheid zoals we die niet vaak (meer) zien.

Boerske groeit!

Met 9 filialen door het hele land en de recent geopende vestiging in Zaandam Centrum, bouwt Boerske gepassioneerd verder, zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Boerske biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten voor consumptie ter plekke, onderweg, op het werk of thuis.

Kijk hier voor al onze filialen of meld je aan om op de hoogte te blijven via Facebook, of Twitter.   Facebook