Boerske Zaandam (centrum)

In het centrum van Zaandam heeft Boerske haar deuren in september 2011 geopend. Een nieuwe aanwinst voor Zaandam. Veel zitplaatsen, kleine tafels, grote tafels, rustige tafels en statafels. Gratis Wifi zoals in al onze vestigingen. Een goede gelegenheid voor afspraken, zowel zakelijk als privé. Men kan hier zowel voor het ontbijt, de lunch of de avondmaaltijd terecht. Altijd gemak.

Neem een kijkje op onze menukaart!

Afspreken doe je bij Boerske Zaandam Centrum

Een uitstekend ontmoetingspunt. Met ruim aantal zitplaatsen verdeeld over verschillende soorten Boerske Sits. Grote tafels, kleine tafels, aan het raam, in gezellige hoekjes, op een vide en zelfs staantafels.
Gratis WIFI, kranten en verschillende tijdschriften maken het wachten op je afspraak aangenaam. Zeker als je daar het uitgebreide assortiment wat Boerske te bieden heeft bijtelt.

Boerske Zaandam Centrum bezorgt nu ook

Boerske Zaandam centrum is begonnen met de bezorging in Zaandam. Het gebied is, om de kwaliteit te waarborgen, vooralsnog beperkt tot een specifiek gebied (postcodes 1501, 1502, 1505 en 1506) Tot 16:00 worden dagelijks uw bestellingen bij uw thuis bezorgd.

Dus nu nog meer gemak voor Zaandam. Er kan online besteld en betaald worden, vanuit je luie stoel  of als je onderweg (naar huis) bent.  En het gemak is niet alleen voor doordeweeks maar ook voor het weekend. Koken een keertje overslaan en toch genieten, bestel dan online en laat het bezorgen.

Naast het assortiment speciale broodjes zoals de Tok Tok of de Boerske burger hebben we ook Stamppotten gedurende de wintermaanden. Er is keuze uit Zuurkoolstamppot met spek, Andijviestamppot met spek, Boerenkoolstamppot of Hutspot. Kies hierbij zelf welk vlees je er bij wilt; halve rookworst met jus, curryworst met jus of een heerlijke ambachtelijke gehaktbal met jus.
Bestel nu!