Boerske Zaandam (centrum)

In het centrum van Zaandam heeft Boerske haar deuren in september 2011 geopend. Een nieuwe aanwinst voor Zaandam. Veel zitplaatsen, kleine tafels, grote tafels, rustige tafels en een fijn huiskamer gevoel. Gratis Wifi zoals in al onze vestigingen. Een goede gelegenheid voor afspraken, zowel zakelijk als privé. Onze specialiteiten liggen bij een heerlijk ontbijtje of een goed gevulde lunch. Altijd gemak.

Neem een kijkje op onze menukaart!

Afspreken doe je bij Boerske Zaandam Centrum

Een uitstekend ontmoetingspunt. Met ruim aantal zitplaatsen verdeeld over verschillende soorten Boerske Sits. Grote tafels, kleine tafels, aan het raam, in gezellige hoekjes, een heerlijk huiskamer gevoel.
Gratis WIFI, kranten, verschillende tijdschriften en een overheerlijke bak koffie maken het wachten op je afspraak aangenaam. Zeker als je daar het uitgebreide assortiment wat Boerske te bieden heeft bijtelt.

Boerske Zaandam Centrum bezorgt nu ook

Boerske Zaandam centrum is begonnen met de bezorging in Zaandam. Het gebied is, om de kwaliteit te waarborgen, vooralsnog beperkt tot een specifiek gebied (postcodes 1501, 1502, 1505 en 1506) Tot 16:00 worden dagelijks uw bestellingen bij uw thuis bezorgd.

Dus nu nog meer gemak voor Zaandam. Er kan online besteld en betaald worden, vanuit je luie stoel  of als je onderweg (naar huis) bent.  En het gemak is niet alleen voor doordeweeks maar ook voor het weekend. Bekijk het overheerlijke assortiment van Boerske Zaandam Centrum, bestel snel online en laat het bezorgen.

Vanaf heden kun je ons bestellen bij Thuisbezorgd.nl dagelijks van 11:00 t/m 15:00uur.

Naast ons bestaande assortiment hebben wij sinds juni 2017 een hele nieuwe kaart ontwikkeld met nog meer overheerlijke broodjes en nog meer specialiteiten van Boerske.
Bestel nu!