Boerske opent in Alblasserdam nieuwe vestiging

“Boerske Boerse broodjes enzo”. Nu ook aan de Kelvinring 60 te Alblasserdam (op het parkeerterrein van Hornbach). In Hornbach Alblasserdam heeft Boerske haar deuren in november 2014 geopend.

Een nieuwe aanwinst voor Alblasserdam. Boerske broodjes zijn nu al een begrip in de Hornbach filialen over het hele land. Consumenten en bedrijven in de verre omtrek van de filialen weten immers precies wat ze kunnen verwachten: verse, ambachtelijk bereide producten voor een (h)eerlijke prijs .

Het royale, goed geprijsde aanbod is, in combinatie met een gezellige Hollandse ‘no-nonsense’ sfeer, de basis van een succesformule: Boerske breidt zich in hoog tempo uit en opende 15 november haar 13e filiaal buiten op de parkeerplaats van Hornbach, aan Kelvinring 60 te Alblasserdam.

Filiaal Boerske Alblasserdam is van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00-18.00 uur. Voor bedrijven staat op stapel een bezorgservice waar online de bestellingen kunnen worden gedaan. Hiermee is deze vestiging een echte aanvulling voor particuliere bezoekers en bedrijven in de regio.