Boerske opent vestiging in Zaandam (centrum)

De verse, ambachtelijk bereide broodjes van Boerske zijn al een begrip in Hornbach filialen door het hele land. Het royale, goedgeprijsde aanbod van Boerske is, in combinatie met een gezellige Hollandse “no nonsense” sfeer, de basis van een succesvolle formule: Boerske breidt zich in hoog tempo uit en opent filiaal, aan de Damstraat 3-5 in het centrum van Zaandam.

 

Filiaal Boerske Zaandam is de eerste buiten Hornbach en is ieder dag geopend van 09.00- 21.00 uur. Met een verse sappen-bar, een buitenverkooppunt, 75 zitplaatsen en een priveruimte voor groepen en bedrijven is deze vestiging een echte aanvulling voor particuliere bezoekers en bedrijven in de regio.

 

In alle filialen biedt Boerske haar klanten gratis gebruik van WIFI. Om het de zakelijke klant allemaal nog makkelijker te maken zal er naast het gebruikelijke faxen en bellen binnenkort ook een online bestelsysteem beschikbaar zijn. Bestellingen kunnen heel eenvoudig online worden ingegeven en op een gewenst tijdstip worden afgehaald of bezorgd.