Spring naar content

Boerske broodjes enzo...

Boerske is opgericht in 2009 door chefkoks Dennis van Deutekom en Shahram Olyaie. Hun doel? In een gezellige omgeving ambachtelijke, vers bereide maaltijden bieden voor een eerlijke prijs.

'We laten graag zien dat wat we doen GOED is, daarom hebben al onze Boerske vestigingen een open keuken. Onze medewerkers weten wat lekker eten is en hebben de beste ingrediënten tot hun beschikking om dit vers te bereiden. En dat proef je! Zo worden onze broodjes bijvoorbeeld de hele dag door vers afgebakken. Dat smaakt niet alleen lekkerder, maar geeft ook meteen een goede en gezellige sfeer in de zaak', aldus de mannen.

Boerske is no nonsense:

Kortom: voor elk wat wils -goed en vers- voor een schappelijke prijs. Boerske is Hollands, fris en gezellig. Nuchtere boerse (h)eerlijkheid zoals we die niet vaak (meer) zien.

Boerske groeit!

Met tientallen filialen door het hele land bouwt Boerske gepassioneerd verder, zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Boerske biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten voor consumptie ter plekke, onderweg, op het werk of thuis.

Kijk hier voor al onze filialen of meld je aan om op de hoogte te blijven via Facebook, of Twitter.

Scroll naar boven